Ataköy Marina, Bakırköy - İstanbul - Turkey
GPS : 40°58'17.0"N 28°52'27.9"E / 40.971379, 28.874428
PHOTOGRAPHS ALBUM
M E Z E
HOT APPETIZERS
Ezo Gelin,
Domates Çorbası,
Lahmacun,
Beşçay Lahmacun,
Fındık Lahmacun,
Antep Lahmacun,
Beşçay Antep Lahmacun,
Fındık Antep Lahmacun,
Tavuk Lahmacun,
İçli Köfte Kızartma,
İçli Köfte Haşlama,
Pilav,
Patates Kızartma,
Tulum Tereyağ,
Közde Morani,
Çiğ Köfte
WITH OLIVE OIL
Pastırmalı Humus (Sıcak),
Enginar (Mevsimlik),
İmam Bayıldı, ava,
Çalı Fasulye,
Köy Güzeli Fasulye,
Bom Fasulye Piyaz,
Çerkez Tavuğu,
Yaprak Sarma,
Lahana Sarma,
Biber Dolma,
Kurutma Dolmalar,
Patlıcan Salata,
Şakşuka,
Patlıcan Soslu,
Mantar,
Cacık,
Haydari,
Kabak Nurani,
Kızartmalar
KEBABS
Döner,
İskender,
Karışık İskender,
Bonfile İskender,
Yoğurtlu Kebap (Urfandan, Dönerden),
Namlı Kebap,
Domatesli Kebap,
Ezmeli Kebap (Acılı, Urfa),
Beyti (Acılı, Acısız),
Beyti Sarma Yoğurtlu,
Soslu (Acılı, Acısız),
Beğendili (Şişten, Kebaptan),
Patlıcanlı Kebap,
Acılı Urfa Kebap,
Urfa Kebap,
Alinazik,
Haşhaş Kebap,
Açma Kebap (Acılı, Acısız),
Tavuk Kebap,
Tavuk Beyti (Acılı, Acısız),
Elazığ Sarrum Kebabı (Tavuktan),
Bolu Abant Yayla Kebabı,
Fıstıklı Kebap,
Ezmeli Kebap (Şişten)
GRILLS
Bonfile,
Biftek,
Karışık Et Özel,
Karışık Izgara,
Külbastı,
Dana Pirzola,
Kuzu Pirzola,
Kuzu Çöp Şiş,
Kuzu Şiş,
Piliç Şiş,
Izgara Köfte,
Kaburga, Küşleme,
Bonfile Dolma Mantarlı,
Tavuk Dolma Mantarlı,
Tavuk Izgara,
Tavuk Kanat,
Tavuk Pirzola,
Çoban Kavurma (Etli),
Çoban Kavurma (Tavuk Etli),
Et Sote
DESSERTS
Sıcak Dondurma,
Sıcak Şokola Soslu Dondurma Tabağı,
Kadayıf (Fıstıklı),
Künefe,
Fırın Sütlaç,
Domates Tatlısı,
Trileçe,
Krem Kramel,
Kabak Tatlısı (Mevsimik),
Ayva Tatlısı (Mevsimlik),
Mevsim Meyveleri,
Dondurmalı İrmik,
Dondurma,
Ekmek Kadayıf,
Sufle
STEAKHOUSE
STARTERS
Füme Et Tabağı : İste kurutulmuş Dana ve kuzu etleridir. Antrikot, Kontrofile, Nuardan yapılıyor.,
Dana Carpaccio : Roka, Permasan, Çapari İle Servis yapılır.,
Peynir Tabağı : Rokfor peyniri, Füme Guada peyniri, Örgü peyniri, Permasan peyniri, Edan peyniri
HOT APPETIZERS
Namlı Izgara Sosis : 100% Dana etinden yapılmış Sosistir.,
Namlı Izgara Sucuk : 100% Dana etinden yapılır, içine antep fıstığı ve hellim peyniri bırakılır.,
Namlı Fried Basket : Cajun Fingers, Jalepano, Soğan halkaları, Patates kızartması.
SALADS
Kırmızı Soğanlı Roka Salatası : Roka, Soğan halkaları, cherry domates, yaprak permasan, zeytinyağı, limon sos üzerine balsamik sirkesi,
Keçi Peynirli Akdeniz Salatası : Akdeniz yeşillikleri, cherry domates, peynir, mısır, pancar, baharatlı sos ile,
Tulum Peynirli Şefin Salatası : Akdeniz yeşillikleri, cherry domates, tulum peyniri, zeytinyağı, limon, nar ekşisi, ceviz ve mısır ile,
Kapris Salata : Akdeniz yeşillikleri üzerine mozarella peyniri ve fesleğen sos ile,
Izgara Biftek Salata : Akdeniz yeşillikleri üzerine Bonfile dilimleri, cherry domates, mısır, zeytinyağı, limon ve ceviz ile,
Bahçe Salata : Akdeniz yeşillikleri, cherry domates, mısır, tatlandırılmış salatalık, yağ ve limon sos ile
MEATBALLS
Kaşarlı Köfte : 200 gr. %100 dana etinden yapılmış 3 ad. kaşarlı köfte, mevsim yeşillikleri, patates kızartması ve acı sos ile,
Cızbız Köfte : 200 gr. %100 dana etinden yapılmış köfteler, mevsim yeşillikleri, patates kızartması ve acı sos ile
BURGERS
Namlı Klasik Burger : 180 gr. %100 dana etinden yapılmış burger köftesi, marul, domates, turşu, soğan halkası ve patates tava ile servis yapılır.,
Cheese Burger : 180 gr. %100 dana etinden yapılmış burger köftesi, marul, domates, turşu, eheddar peyniri, soğan halkası ve patates tava ile servis yapılır.,
Kuzu Füme Rokfor Peynirli Burger : 180 gr. Burger köftesi, marul, domates, turşu, soğan halkası, füme et, rokfor peyniri ve patates tava ile servis yapılır.,
Sucuk Burger : 160 gr. Marul, turşu, domates, soğan ve patates tava ile servis yapılır.
BONFILE
Dana Bonfile : 220-250 gr. takoz bonfiledir.,
Taze Baharatlı Dana Bonfile : 220-250 gr. taze baharatlarla dinlendirilmiş bonfiledir. 52,5 gr. protein, %7 yağ oranı, Pişirme uygunluğu (orta, orta-iyi),
Cafe de Paris Bonfile : 220-250 gr. ızgara yapılmış, dövülmemiş bonfile. Cafe de Paris sos dökülüp yanında parmak patates ile servis yapılır.,
Lokum : 200-220 gr. Bonfile Dilimleri,
Şato Biryan
Şaşlık, Şişte yaprak bonfile dilimleri,
Kuzu Pirzola : 4 Kalem Kuzu Pirzola,
Kuzu Küşneme : 200 gr. Izgara yapılmış Küşneme,
Kuzu Kafes : 12 Kalemlik kafestir.,
Kuzu Sırtı
DRY AGED
Newyork Steak : 350-400 gr. dry aged biftek 75 gr. protein, %13 yağ oranı, Pişirme uygunluğu (az, az-orta),
Delmonika Steak : 400-450 gr. dry aged biftek,
Dana Pirzola
Dana Fajita,
Dallas Steak : 500-550 gr. dry aged biftek 75 gr. protein, %13 yağ oranı, Pişirme uygunluğu (az-orta, orta-iyi),
T -Bone Steak : 400-450 gr. dry aged biftek 900 kalori, 78,3 gr. protein, %11 yağ oranı, Pişirme uygunluğu (az, az-orta, orta),
Porterhouse Steak : 600-650 gr. dry aged biftek 110 gr. protein, %8 yağ oranı, Pişirme uygunluğu (az, az-orta),
Ossabuka : 450 gr. 12 çeşit sebze ile 4 saat fırınlanmış dana incik,
Taze Baharatlı Antrikot Steak : 400-450 gr. 12 çeşit taze baharatlarla süslenmiş semi dry aged biftek. 52,5 gr. protein, %7 yağ oranı (orta, orta-iyi)
LOCATION SATELLITE MAP
WEB SITE : Namlı Kebap & Steak Restaurant
MORE INFO & CONTACT
E-Mail : info@namlikebapsteakhouse.com
Phone : +90 212 560 2227
Fax : +90 212 560 2256
These scripts and photographs are registered under © Copyright 2019, respected writers and photographers from the internet. All Rights Reserved.
Istanbul is Turkey's most populous city, and its cultural and financial center. It is located on the Bosphorus Strait, and encompasses the natural harbor known as the Golden Horn, in the northwest of the country. It extends both on the European (Thrace) and on the Asian (Anatolia) side of the Bosphorus, and is thereby the only metropolis in the world which is situated on two continents.
Thursday, October 3, 2019
NAMLI KEBAP RESTAURANT since 1971
Labels:
atakoy marina,
bakirkoy,
bonfiles,
burgers,
desserts,
dry aged,
grills,
hot appetizers,
istanbul,
kebabs,
meatballs,
restaurants,
salads,
starters,
steakhouse,
wıth olıve oıl
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment